fbpx
Παίζουν οι αστροναύτες;
Asteroidis
5 Απριλίου 2019

Τα παιχνίδια είναι για παιδιά!

 

Είναι χάσιμο χρόνου!

 

Κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν χάνει τον χρόνο του παίζοντας!

 

2018! Ένας χρόνος σταθμός για την Ευρωπαϊκή Διαστημική Υπηρεσία(ESA)! Το πλήρωμα του Horizons 57 απαρτίζεται από τρις Ευρωπαίους, έναν Ρώσο και μια Αμερικανίδα! Όποιος ξέρει από διαστημικές αποστολές θα αντιδράσει! Με τίποτα πέντε, οι αποστολές είναι πάντα τριμελείς! Και όμως! Μαζί με τον αστροναύτη Αλεξάντερ Γκέρστ, είναι και δύο λαθρεπιβάτες! Το Ποντίκι και ο Ελέφαντας! Χαρακτήρες του επιμορφωτικού προγράμματος της ESA. Είναι εκεί για να κάνουν την μάθηση παιχνίδι και τα παιδιά της Γης να μάθουν για την λειτουργία του σταθμού!

 

Ωστόσο, όσο οι μέρες προχωρούν το Ποντίκι και ο Ελέφαντας γίνονται παιχνίδι και για τους ενήλικες! Και για τους αστροναύτες! Αλλάζουν σημεία στον σταθμό και φωτογραφίζονται.

 

Η σημασία αυτού του παιχνιδιού για τον Αλεξάντερ, ανεκτίμητη. Βλέπετε, αυτό το παιχνίδι τον ενθαρρύνει να επικοινωνήσει με την Γή, με ανθρώπους όλων των ηλικιών. Του δίνει την ευκαιρία να είναι αυθόρμητος. Του επιτρέπει να κάνει τις δικές του επιλογές σε ένα τόσο αυστηρώς περιορισμένο περιβάλλον, ενδυναμώνοντας την αισιοδοξία του. Τέλος του δίνει ακόμα έναν λόγο να χαμογελάει, χαλαρώνοντας τον από το στρες των συνθηκών.

 

Το παιχνίδι φέρνει ισορροπία σε οποιαδήποτε κατάσταση! Είτε προετοιμάζεστε για εξετάσεις, είτε βρίσκεστε στον εργασιακό σας χώρο, είτε στο διάστημα, το παιχνίδι κάνει την διαφορά.

0 Σχόλια